Webinar

Psoriasis in 2021:

welke rol heeft de apotheker?

INSCHRIJVING
MEER INFO

27/10/21

Locatie:

Webinar

U ontvangt een bevestigingsmail na uw inschrijving.

Datum:

Programma:

Inhoud van de webinar

De huidige behandelingen voor psoriasis plaques bij volwassenen zijn gebaseerd op een reactieve aanpak van ziekteopflakkeringen.

De uitdaging bestaat erin de ziekte op lange termijn onder controle te houden om het risico op herval te verminderen. Dermo-cosmetica begeleiden de patiënt tijdens de hele behandeling en verbeteren de levenskwaliteit van de patiënt.


Introductie

Presentatie

Q/A


20.00 - 21.15

27/10/21

Accreditatie in aanvraag

Over de spreker

Dr. Sam Dekeyser

Dr. Sam Dekeyser maakt sinds september 2016 deel uit van het team dermatologen van AZ Maria Middelares.


Hij studeerde in 2016 af aan de UGent na een veelzijdig opleidingstraject aan het UZ Gent, AZ Sint-Jan te Brugge en de groepspraktijk Dermatologie te Maldegem. Hij kon er zich bij gerenommeerde dermatologen verdiepen in de verschillende aspecten van de dermatologie, en ontwikkelde bijzondere interesses in de dermatologische chirurgie, dermato-oncologie en dermoscopie.In 2016-2017 specialiseerde hij zich verder in Parijs in de dermato-chirurgie.


Hij maakt eveneens deel uit van het GeIntegreerd Kankercentrum van het ziekenhuis.De afgelopen jaren was hij meermaals spreker voor verschillende groepen artsen, apothekers en andere gezondheidswerkers over uiteenlopende dermatologische onderwerpen.

Inschrijving

Met de steun van

Praktische organisatie